Skip to main content

Mary Kay Timewise Repair Testimoni dan Review

Timewise Repair - Produk Mary Kay untuk Awet Muda dan Anti Aging

Assalamualaikum..... adakah anda berusia 40 tahun ke atas??? jika, Ya.... ini adalah Review Terbaik untuk anda! Kerana??? arini iema akan review produk mary kay anti aging 😘😘. 

Kebiasaannya, pada usia 40 an ke atas, kilang minyak dah x aktif... so maksudnya??? kulit da kurang minyak dan lembapan. Pada ketika ini, kulit lebih kepada kering. Bila kulit kering ada 2 masalah yang akan anda hadapi iaitu:

1) garis-garis halus penuaan
2) jeragat

Adakah anda mempunyai DUA masalah di atas ini??? Jika ada, bole dapatkan konsultasi KHAS dari iema. Sebelum itu. iema akan terangkan lebih lanjut tentang Masalah yang PERTAMA iaitu Garis-garis halus penuaan. Dalam entri kali ini, iema akan terangkan cara agar awet muda dan cantik & cara agar muka tidak kering. Best kan tajuk ni?? 😍😍 Masalah kedua and bole kunjungi entri iema yang lain, kerana iema ada jelaskan dengan lebih detail tentang masalah kedua tersebut. 

Apekah produk yang terdapat dalam set Anti -aging & Firming ini??

TIMEWISE REPAIR VOLU-FIRM

BENEFIT:

1) FOAMING CLEANSER
• Mengekalkan keseimbangan kelembapan
• Memulihkan keserian kulit
• Menjadikan kulit berasa lembut
• Menyediakan kulit untuk langkah penjagaan kulit yang seterusnya

mary kay timewise repair volu firm foaming cleanser review
Besar kan Pencuci set ni?? Tahukah anda, Pencuci ni bole tahan 7-8 bulan. Jimat kan??? Setahun hanya beli pencuci 1-2 kali sahaja. wah! Berbaloi-baloi & jimat sangat!😍😍

mary kay anti aging reviews

Advanced Formula ini khas untuk anti Penuaan + Keanjalan. Teksture pencuci ni lain dari yang lain, kerana??? anda akan merasa sedikit melekit + lebih lembap. Kebanyakan pencuci di pasaran, anda akan jumpa dengan pencuci yang lebih mengeringkan kulit anda. 

Apa yang terjadi, sekiranya kulit anda yang kering, pakai pencuci yang mengeringkan kulit??? of Course kulit anda makin kering + garis2 halus penuaan dan kedutan lebih cepat kelihatan pada wajah anda. Adakah anda mahu?? Semestinya tidak kan?? so, ubahla kepada pencuci yang lebih bagus ini ☝👍👍 Bestkan??? pencuci sahaja da dapat extra lembapan & x mengeringkan kulit 😍😍

2) LIFTING SERUM

• Menegang & mengangkat kulit
• Mengenyalkan kulit
• Memulihkan keremajaan kulit & keserian
• Memulihkan kelembutan kulit
• Mengurangkan tampilan garisan halus, kedutan dan garisan-garisan pada kawasan leher
• Meningkatkan kelembapan kulit sebanyak 61% dengan segera

cara agar muka tidak kering

Lifting Serum merupakan cara menghilangkan kedutan di muka secara efektif. Kenapa?? kerana hanya serum sahaja yang akan merawat sehingga ke lapisan kulit bahagian dalam. Wow!! 

cara menghilangkan kerutan di mata

mary kay volu firm foaming cleanser review

3) EYE RENEWAL CREAM

• Menyesarkan garis-garis pada kulit, kedutan dan kulit kendur
• Menyasarkan sembab bawah mata, gelambir dan lingkaran hitam bawah mata
• Menyasarkan lipatan/ kedutan dan kulit kering
• Meningkatkan kelembapan kulit sepanjang 12 jam
• Kepala aplikator yang direka khas untuk merangsang peredaran mikro apabila mengurut dengan lembut di kawasan mata untuk mengurangkan geleberan mata

mary kay timewise repair eye renewal cream reviews

cara menghilangkan kedutan di mata

Semakin bertambah usia, semakin banyak masalah mata yang akan timbul, antaranya adalah:

1) Mata Sembam
2) Lingkaran Gelap Bawah Mata
3) Garis halus/ Kedutan

Anda mencari cara menghilangkan kerutan di mata?? 
mary kay volu firm night treatment


Eye renewal cream ni adalah cara menghilangkan kedutan di mata secara efektif. Eye Cream ni juga mempunyai massager seperti bebola untuk mengurut bahagian mata. Hanya amalkan 2 kali sehari, Pagi & Malam. Anda bole kunjungi entri iema tentang penjaaan mata, kerana iema ada explain sangat DETAIL tentang Penjagaan Mata yang BETUL. 😉😉

4) DAY CREAM WITH SPF 30

• Memulihkan ketegangan kulit
• Mengurangkan kerengsaan kulit terhadap factor-faktor luaran
• Memulihkan tona kulit yang sekata
• Melindungi kulit daripada kerosakan UVA/ UVB yang mengakibatkan penuaan kulit
• Meningkatkan kelembapan kulit sepanjang 12 jam

cara menghilangkan kedutan di muka

Jika anda lihat gambar di atas, bekas Day Cream ni sangat UNIK. Anda perlu menekan untuk mengeluarkan day cream.  Kenapa??? Supaya dijamin lebih BERSIH dan TERJAGA. Kebanyakna krim di pasaran anda akan masukkan jari untuk ambil krim tersebut. Adakah anda tahu, jari anda mempunyai banyak bakeria yang anda tidak dapat lihat dengan mata kasar?? 😫😫

Day cream ni juga sangat BEST! 3 in 1 tauuuu... ape yang ada dalam Day Cream ni??

1) Sunblock Spf 30: Melindungi kulit dari sinar uv matahari selama 5-6 jam
                               : Elak jeragat bertambah
2) Moisturizer: Memberi lembapan kepada kulit. Tidak perlu memakai Moisturiser tambahan
3) Formula anti penuaan + Keanjalan: Mengandungi formula untuk mengurangkan garis-garis penuaan/ kedutan

Sangat SIMPLE! Hanya memakai Day cream sahaja, anda mendapat 3 MANFAAT! 👍👍

5) NIGHT TREATMENT WITH RETINOL

• Membantu mempercepatkan kitaran sel-sel untuk mengembalikan kulit yang tampil berseri
• Menentang tampilan garisan-garisan dan kedutan pada kulit
• Memulihkan tona kulit yang sekata
• Kawasan leher tampil lebih lembut dan licin
• Meningkatkan kelembapan kulit sepanjang 12jam

mary kay timewise repair cleanser review


6) DEEP WRINKLE FILLER

• Menambahbaik 6 kawasan kedutan dengan ketara
i) Kedutan pada dahi
ii) Kedutan di antara kening
iii) Kedutan di sudut mata
iv) Garisan senyum
v) Garisan vertical bibir
vi) Garisan tepi bibir
mary kay timewise repair volu fill deep wrinkle filler reviews

Deep Wrinkle filler ni sangat menarik kerana ia akan mengurangkan garis halus kepuaan/ kedutan pada wajah terutamanya garisan di dahi, garis senyuman, garisan atas bibir & garisan mata. Deep wrinkle filler ini hanya sapu pada bahagian yang ada garisan penuaa/ kedutan sahaja. Tidak perlu sapu 1 muka. so lebih jimat! 

Seseorang yang mempunyai garis penuaan/ kedutan diumpamakan seperti tanah yang kering kontang dan merekah kerana kekurangan air. Deep wrinkle filler ini akan mengisi kekeringan tersebut dan menghilangkan garisan penuaan/ kedutan tersebut. Hebat kan??? 😍😍

7) REVEALING RADIANCE FACIAL PEEL

• Menjadikan kulit kelihatan lebih cerah & berseri
• Memperbaiki tekstur kulit
• Mengurangkan kedutan dan garisan halus
• Kulit tampil lebih berseri, lebih licin & lebih ketat

mary kay timewise night serum reviews


mary kay volu firm day cream reviews


Wow!!! Puan dalam gambar di atas ni dari kulit yang berkedut & banyak garis penuaan telah BERTUKAR kepada lebih MUDA & BERSERI-SERI. Setelah anda membaca entri ini, semestinya anda telah tahu cara awet muda bukan??? 

So, tunggu ape lagi??? jom iema bantu selesaikan masalah garis penuaan/kedutan pada wajah anda! 

Pssttt… kenapa kene Consult dengan iema??

1-  Konsultasi TIP TOP akan iema berikan! 👍👍😘😘
      2 - Iema akan suggest ikot jenis kulit & keperluan kulit anda. Sebab x semua kulit SESUAI.
      3 - Guarantee 90 hari. Jika ada masalah, juz inform je
      4 - Iema akan bantu sehingga kulit anda betol2 sihat & atasi segala masalah yang anda ingin atasi.
      5 - Anda akan mendapat tips2 kecantikan & info detail tentang Penjagaan Wajah yang sempurna
  
Tunggu ape lagi??? jom wasap iema, lagi cepat Bertindak, lagi cepat dapat hasil yang diidamkan! 😍

Iema | 01113363714
Mary Kay Sales Director
WHATSAPP:https://wa.me/601113363714
IG : nurnaimahmdkassim
FB : FB : fb.com/ammarabeautyofficial
Klik Sini - Testimoni Mary Kay yang lain
Klik Sini - Produk Mary Kay yang lain



Comments

Popular Posts

Testimoni dan Review Set Serum Melacep Mary Kay

Set Serum Melacep Mary Kay - Produk Mary Kay untuk Hilangkan Jeragat Anda mencari Produk Melacep??? Tahukah anda, Melacep adalah penyelesaian kepada masalah Jeragat & cara memutihkan muka??? Dun worry, Melacep adalah skincare khas yang focus untuk mencerah, memutihkan muka & memudarkan jeragat secara SELAMAT.


Gambar diatas menunjukkan Bagaimana JERAGAT terjadi. Tahukah anda, Jeragat muncul dari akar kulit?? Yes, dari akar ke permukaan atas kulit sehingga kita lihat ia sebagi tompok coklat kecil. Tetapi jika dibiarkan tompok kecil ini tanpa dirawat, ia akan bersambung sesama tompok kecil yang lain dan menghasilkan 1 tompok coklat yang besar. Sekiranya tompok besar jeragat terhasil, makin sukar untuk jeragat tersebut dipudarkan.

Cuba anda perhatikan testimoni di atas, selepas 8 bulan kulit puan di atas nampak perubahan jeragat yang semakin pudar. 8 bulan, bukan 8 hari atau 8 minggu. 😊😊 jika anda perhatikan, selepas 8 bulan, kulit puan di atas kelihatan lebih CERAH + JERAGAT S…

Mary Kay Botanical Effects Testimoni dan Review

Mary Kay Botanical Effects - Produk untuk Hilangkan Parut dan Jerawat Assalamualaikum & Morning! Bertemu kembali ye! Hihi… alright, arini iema nak share berkaitan bagaimana cara hilangkan jerawat di muka ??? Haaaa….Ape Produk Mary Kay untuk hilangkan jerawat???  Anda ada masalah ini??? jom, iema bantu anda dapatkan kulit yang sihat! apekah definisi kulit sihat???
Tiada jerawat yang seriusKelembapan wajah yang SEIMBANG, tidak terlalu KERING/ BERMINYAK Okey, jom iema cerita sikit Skincare ape dalam Mary kay yang direka khas untuk atasi jerawat??? Anda pernah dengar BOTANICAL EFFECT??? Ha… ni la diaaa.. khas untuk dapatkan kulit yang sihat dan salah satu cara menghilangkan jerawat di muka. 

Botanical effect terbahagi kepada 3 jenis/ formula

F1: KULIT KERING
F2: KULIT NORMAL/KOMBINASI
F3: KULIT BERMINYAK

Sebelum anda menggunakan set ni, anda kene tahu jenis kulit anda terlebih dahulu. Jika anda x pasti jenis kulit anda, bole dapatkan konsultasi ngn iema, iema akan bantu anda J

Dah tau ma…

Kebaikan Menjadi Ahli Mary Kay - Independent Beauty Consultant

Kebaikan Menjadi Ahli Mary Kay - Pengalaman Bergelar Indipendent Beauty Consultant Ramai yang bertanya kepada saya KENAPA SAYA JOIN MARY KAY & BAGAIMANA INGIN MENJADI AHLI MARY KAY?

Jawapan saya : Di Marykay kami digelar PERUNDING KECANTIKAN BEBAS dimana kami bukan ahli/agen/dropship menjual barang semata mata. Iema akan bercerita dengan lebih terperinci selepas ini.

Hmm.. Mary Kay???   pernah dengar nama ni?? Ape yg best dengan Mary Kay ni?? Betol keee ada orang cakap pakai produk mary kay ni MAHAL??? P ramai gak yang cakap produk Mary Kay ni sgt BEST. Ada juga yang ramai buat INCOME dengan Mary Kay.. bole ke?? Ok, xyah pening2…iema akan rungkai satu persatu. Jom iema share ape yang BEST sangat Mary Kay ni sepanjang SETAHUN 7 bulan iema berMary Kay.. ;).
1)Dapat kulit yang sihat & cantik & glowing!!! Waaaaaaa… inilah yang menjadi idaman setiap wanita



Kulit iema yang penuh dengan jerawat pasir di dahi ketika 5 bulan pertama pakai Mary Kay. Selepas bulan ke enam, kulit semak…

MARY KAY Skinvigorate Cleansing Brush REVIEW dan TESTIMONI

Skinvigorate Cleansing Brush - Produk Mary Kay untuk hilangkan Blackhead Assalamualaikum & Morning! Ha….dok fikir morning lagi ke tuuuu??? Hihi…dalam mary kay ni, xkira masa, sentiasa morning tau…. Nak tau sebab ape???? Sebab bila pagi2 kan kita lebih bersemangat & energetic gittewww.. so kalo da lewat petang tuuuu.. tetiba kita ckp Morning!! Aura & semangat tu mcm pagi lagiiii tauuu walaupun da kepenatan! Haha. MAGIC sgt kan!
Alrite, arini iema nak share berkaitan beauty tools mary kay yg paling BEST TERAMAT!!!! Nak tau x ape????.... haaaa.. op koz la mary kay Skinvigorate Cleansing Brush! Jom tengok gamba die dulu… ha….nila gamba Skinvigorate Brush yg BEST tuh!
Asyik cakap BESTTTTT jeeee… ape yg BESTNYEEEE??? Hihi.. meh sini iema share ye: Anda ada masalah WHITEHEAD/ BLACKHEAD??Anda rasa konfiden cuci guna jari 100% BERSIH??Anda perasan x, da cuci muka hari2, p muka nmpk KUSAM??? Okey, jom iema rungkaikan satu2 yer!
Untuk MASALAH PERTAMA: CARA NAK HILANGKAN WHITEHEAD ata…

Mary Kay Clear Proof Review dan Testimoni

Mary Kay Clear Proof - Produk Mary Kay untuk hilangkan Jerawat dengan Berkesan. Assalamualaikum…. Arini iema nak share berkaitan Produk Mary kay untuk hilangkan jerawat di muka. Siapa ada masalah JERAWAT dan nak tahu cara hilangkan jerawat di muka??? Haaaa… iema akn bantu selesaikan masalah anda!. Sebab, iema pon sebelum ni ada masalah jerawat tau.. huuuu.. puas nak ilangkan…. Kene SABAR yang TINGGI.  Alhamdulillah kulit muka makin BEBAS JERAWAT dengan produk Mary Kay! Yeay! J 
***gamba dahi iema berjerawat dulu 😰😰
Jom iema ceritakan cara menghilangkan JERAWAT di muka. Psssstttt.. JERAWAT xbole hilang tau! Tapi bole dikawal~~~~.. so cmne nak KAWAL?????
Pertama sekali, anda kene tahu ape PUNCA JERAWAT??? Haaa… tau x???? cmne JERAWAT TERJADI??? Berpunca daripada sisa2 kotoran/mekap yg tertinggal dalam liang pori yg x dibersihkn dengan sempurnaBerpunca daripada minyak yg berlebihan yang terperngkap dlm liang pori dan x dibersihkan dengan sempurna. Dalam entri ini, iema akan aja cara ag…