Skip to main content

mary kay timewise replenishing serum c testimoni and review

Timewise Replenishing Serum C - Produk Mary Kay untuk Memutihkan Muka dan Awet Muda

Assalamualaikum & hai. Bertemu kembali di entri yang baru. Arini iema akan share persoalan yang selalu iema dapat sepanjang menjadi Beauty consultant  Mary Kay.

Soalan popular:

1) sis, ada x produk mary kay cara agar awet muda dan cantik??
2) sis, umur saya da semakin tua, agak2 ada x produk mary kay yang sesuai dengan umur saya???
3) sis, ada x serum yang fungsi sama macam cucuk botoks?
4) sis, ada x produk mary kay untuk tambah kolagen??

Jawapan iema sebagai Beauty Consultant: 

ye, ada sis. Timewise Replenishing Serum C lah jawapannya!

haa... ni la tajuk yang akan iema jelaskan arini. Best x tajuk ni??? hihi. op koz la BEST kan... sebab lumrah sebagai seorang wanita untuk tampil kekal cantik & muda 😍😍

Sebelum iema bercerita dengan lebih lanjut, adakah anda tahu, kenapa semakin bertambah usia...semakin tua/ kendur kulit kita??

Berdasarkan gambar di atas, jika kita lihat, semakin bertambah usia, semakin berkurangan kuantiti kolagen. Akibatnya, kulit nampak lebih tua, kendur dan banyak garis penuaan.

Tahukah anda, kolagen tidak boleh dihasilkan oleh badan??  sebab itulah ramai wanita di luar sana yang suka mengambil minuman kolagen, dan suntikan botoks untuk menambah kolagen dalam kulit. ini kerana, selain daripada badan tidak menghasilkan kolagen, kolagen juga bole berkurang disebabkan oleh faktor radikal, habuk dan kotoran di persekitaran kita. Sebab itulah kita memerlukan bekalan yang berterusan untuk mengekalkan kandungan kolagen dalam kulit.

Apekah kebaikan serum C mary kay??

1) Menggalakkan pertumbuhan kolagen baru
2) Mengandungi ramuan yang dikenal pasti menyokong elastin kulit
3) Membantu untuk menegang & memontokkan kulit
4) Mengandungi sumber asli Vitamin C yang tinggi anti-oksida seperti kakadu plum dan camu-camu


Satu kajian telah dijalankan, berikut adalah keputusan daripada penggunaan Serum C 



Gambar di ats menunjukkan penampilan Tua sekiranya Kolagen dalam kulit berkurangan. Tetapi, sekiranya kolagen ini ditambah pada usia tua, kulit akan lebih anjal seperti usia muda. Best kan???
Gambar testimoni mary kay serum C SEBELUM dan SELEPAS

Selain daripada menambah kolagen dalam kulit, Serum C juga adalah salah satu cara memutihkan muka. jika anda perhatikan, selepas memakai serum C ni, kulit nampak lebih cerah. Secara tidak langsung, serum C juga merupakan cara agar muka bercahaya atau nampak glowing.  Sekiranya anda mempunyai masalah parut gelap jerawat, Serum C juga merupakan cara menghilangkan parut jerawat di muka. 


Siapa yang sesuai untuk pakai Serum C ni???

1)  Berumur 24 taon ke atas
2)  Fokus untuk anti- penuaan
3) Tiada masalah jerawat yang serius
4) Mempunyai garis-garis halus penuaan
5) Kulit normal, kering & kombinasi
6) Inginkan kulit anjal
7) Inginkan kulit awet muda dan cantik
8) Inginkan kulit yang cerah & putih
9) Menghilangkan parut jerawat di muka
10) Inginkan muka yang Glowing


Jika anda mencari penyelesaian kepada semua masalah diatas, anda boleh amalkan secara konsisten Serum C ni pagi dan malam. inshaallah anda akan berasa sangat puas ati dengan hasil yang dirasai. Tidak perlu lagi untuk anda minum kolagen atau mendapatkan suntikan botoks. Tidak perlu lagi menderita untuk segala suntikan vitamin C. Dengan hanya konsisten pakai Serum C sahaja, anda dapat ape yang anda idamkan! Tunggu ape lagi??? kolagen anda makin berkurangan tuuuuu... jom dapatkan Serum C untuk tambah kolagen anda & kekal cantik dan muda! 😍😍😍

Iema | 01113363714
Mary Kay Sales Director
http://iemamk.wasap.my/
IG : nurnaimahmdkassim
FB : fb.com/ammaramkbeauty
Klik Sini - Testimoni Mary Kay yang lain
Klik Sini - Produk Mary Kay yang lain


Popular posts from this blog

MARY KAY SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH REVIEW AND TESTIMONI

Skinvigorate Cleansing Brush - Produk Mary Kay untuk hilangkan Blackhead Assalamualaikum & Morning! Ha….dok fikir morning lagi ke tuuuu??? Hihi…dalam mary kay ni, xkira masa, sentiasa morning tau…. Nak tau sebab ape???? Sebab bila pagi2 kan kita lebih bersemangat & energetic gittewww.. so kalo da lewat petang tuuuu.. tetiba kita ckp Morning!! Aura & semangat tu mcm pagi lagiiii tauuu walaupun da kepenatan! Haha. MAGIC sgt kan!

Alrite, arini iema nak share berkaitan beauty tools mary kay yg paling BEST TERAMAT!!!! Nak tau x ape????.... haaaa.. op koz la mary kay Skinvigorate Cleansing Brush! Jom tengok gamba die dulu… ha….nila gamba Skinvigorate Brush yg BEST tuh!


Asyik cakap BESTTTTT jeeee… ape yg BESTNYEEEE??? Hihi.. meh sini iema share ye:
Anda ada masalah WHITEHEAD/ BLACKHEAD??Anda rasa konfiden cuci guna jari 100% BERSIH??Anda perasan x, da cuci muka hari2, p muka nmpk KUSAM??? Okey, jom iema rungkaikan satu2 yer!

Untuk MASALAH PERTAMA: CARA NAK HILANGKAN WHITEHEAD ata…

Testimoni dan Review Set Serum Melacep Mary Kay

Set Serum Melacep Mary Kay - Produk Mary Kay untuk Hilangkan Jeragat Anda mencari cara memutihkan muka??? Dun worry, mary kay ada skincare khas yang focus untuk mencerah & memutihkan muka secara SELAMAT. Produk Mary Kay untuk memutihkan muka adalah melacep. Tahukah anda, warna kecerahan maksima wajah kita sampai secerah mana??? Dinding?? Kapur?? 😆😆

Hihi… meh iema citer sikit ye.. kecerahan kulit wajah kita paling maksima adalah secerah warna kulit pada bahagian dada kita. So, janganla berangan nak putih macam mat salleh…. Tengok kecerahan bahagian dada anda ye. Jika da capai kecerahan yang sama, so tu lah kecerahan maksima anda. 
**** so bole compare sendiri punya kecerahan ye, sebab setiap individu berbeza  😁
Ape berlaku jika anda pakai produk dalam masa seminggu da putih melepak! Alamak, dengar pon takot!😱😱😱😱 Abis lapisan kulit anda di buang begitu sahaja…. Pastu start la muka jadi merah2…..pedihhhhh kalo kene cahaya matahari… ha, sebab ape???? Sebab kulit anda da menipi…

Kebaikan Menjadi Ahli Mary Kay - Independent Beauty Consultant

Kebaikan Menjadi Ahli Mary Kay - Pengalaman Bergelar Indipendent Beauty Consultant Ramai yang bertanya kepada saya KENAPA SAYA JOIN MARY KAY &BAGAIMANA INGIN MENJADI AHLI MARY KAY?
Jawapan saya: Di Marykay kami digelar PERUNDING KECANTIKAN BEBAS dimana kami bukan ahli/agen/dropship menjual barang semata mata. Iema akan bercerita dengan lebih terperinci selepas ini. 
Hmm.. Mary Kay???   pernah dengar nama ni?? Ape yg best dengan Mary Kay ni?? Betol keee ada orang cakap pakai produk mary kay ni MAHAL??? P ramai gak yang cakap produk Mary Kay ni sgt BEST. Ada juga yang ramai buat INCOME dengan Mary Kay.. bole ke?? Ok, xyah pening2…iema akan rungkai satu persatu. Jom iema share ape yang BEST sangat Mary Kay ni sepanjang SETAHUN 7 bulan iema berMary Kay.. ;).
1)Dapat kulit yang sihat & cantik & glowing!!! Waaaaaaa… inilah yang menjadi idaman setiap wanita



Kulit iema yang penuh dengan jerawat pasir di dahi ketika 5 bulan pertama pakai Mary Kay. Selepas bulan ke enam, kulit semakin si…