Skip to main content

MARY KAY Skinvigorate Cleansing Brush REVIEW dan TESTIMONI

Skinvigorate Cleansing Brush - Produk Mary Kay untuk hilangkan Blackhead

Assalamualaikum & Morning! Ha….dok fikir morning lagi ke tuuuu??? Hihi…dalam mary kay ni, xkira masa, sentiasa morning tau…. Nak tau sebab ape???? Sebab bila pagi2 kan kita lebih bersemangat & energetic gittewww.. so kalo da lewat petang tuuuu.. tetiba kita ckp Morning!! Aura & semangat tu mcm pagi lagiiii tauuu walaupun da kepenatan! Haha. MAGIC sgt kan!

Alrite, arini iema nak share berkaitan beauty tools mary kay yg paling BEST TERAMAT!!!! Nak tau x ape????.... haaaa.. op koz la mary kay Skinvigorate Cleansing Brush! Jom tengok gamba die dulu… ha….nila gamba Skinvigorate Brush yg BEST tuh!

Mary kay skinvigorate cleansing brush testimoni
Gambar Skinvigorate Brush
Asyik cakap BESTTTTT jeeee… ape yg BESTNYEEEE??? Hihi.. meh sini iema share ye:
  1. Anda ada masalah WHITEHEAD/ BLACKHEAD??
  2. Anda rasa konfiden cuci guna jari 100% BERSIH??
  3. Anda perasan x, da cuci muka hari2, p muka nmpk KUSAM???
Okey, jom iema rungkaikan satu2 yer!

Untuk MASALAH PERTAMA: CARA NAK HILANGKAN WHITEHEAD atau BLACKHEAD.

Sape kat sini ada masalah whitehead/blackhead ni?? Majority sume ada! Melainkan uollss da guna Skinvigorate brush nih.. hihi..  okey, mne datangnye whitehead atau blackhead nih??? Eeeeiiii.. menyibok je kannnn.. grrrrrrr.. geram rasa, especially area HIDUNG, TEPI HIDUNG & DAGU. Mcm mane whitehead atau blackhead ni MUNCUL??? WHY????? . ok, whitehead atau blackhead muncul sbb CARA CUCIAN YANG TIDAK BERSIH! Haaaaa….cuba imagine,  liang pori bentuk ape??? Bulat & kedalam kan??? Cuba imagine jari uollss plak… bentuk ape????? Leper & Rata kan??? So agak2 la, jari yg LEPER & RATA tuuuuu bole ke menjangkau KOTORAN dlm liang pori tuh??? Bole ke??? Bole ke??? Op koz la X BOLE!! Sebab tu la MUNCUL WHITEHEAD atau BLACKHEAD....

Haaa…so, cm ne cara hilangkan whitehead atau blackhead????? Op koz la guna Skinvigorate Brush, Produk Mary Kay untuk hilangkan whitehead& blackhead! Uoollsss nmpk x bentuk bulu BRUSH cmne??? BULAT & HALUSSS kann??? So bole x jangkau KOTORAN dalam liang pori????? Op koz la BOLEH! YEAY!!! Ini lah cara yg paling BERKESAN utk hilangkan whitehead atau blackhead!

Jom tgk gamba liang pori kita. Cucian jari VS Brush!

Mary kay skinvigorate cleansing brush review
Untuk MASALAH KEDUA: KONFIDEN CUCI GUNA JARI 100% BERSIH???

Lepas da tau, uollsss rasa cmne??? Hihi.. tros dah x konfiden kan???? Haaaaa…. Kalo konfiden guna jari lgi bersih, xdelah munculnya whitehead atau blackhead….xdela kulit tu Nampak KUSAM jeeeeee… ok, so jwpnnyeee???? Gunalah Skinvigorate Brush untuk dapatkan cucian yang lebih BERSIHJ

cara hilangkan blackhead
Untuk MASALAH KETIGA: MUKA STILL KUSAM WALAUPON CUCI MUKA HARI2

Eh…. Haaa.. ape plak penyebab kulit KUSAM???? Bagaimana cara nak hilangkan KULIT KUSAM atau SEL KULIT MATI di muka???? 1st sekali anda kene fhm, kulit KUSAM disebbakn oleh ape??? Yes! Berpunca dari sel2 kulit MATI. Anda tau x, sel2 pada wajah anda akn mati setiap hari??? So kalo hari2 sel2 kulit da mati, anda nak buat ape??? Biarkan jeeee????? Ptotla Nampak KUSAM! Sbb sel kullit mati hanya bole ditanggalkan dengan cara memakai skinvigorate BRUSH hari2 & dengan cara memakai mask seminggu 2-3 kali. Barulah muka xkusam & lebih BERSIH & NAMPAK GLOWING jeeeee…. Sbb da bersih dari sel kulit mati. Kalo x dibersihkan , mmg tebal berinci lah sel kulit mati kat wajah anda… eeeiiiiuuuuwwww…. Ptotla muka gelaaaappp jeee.. kusammmm jeeee.. so, da tau kan Produk Mary Kay untuk hilangkan sel kulit mati....

Okey, da Nampak KENAPA anda PERLU GUNA SKINVIGORATE BRUSH???
  1. CARA NAK HILANGKAN WHITEHEAD atau BLACKHEAD
  2. CARA NAK DAPATKAN CUCIAN WAJAH YANG BERSIH
  3. CARA NAK ELAK KULIT WAJAH KUSAM
KEBAIKAN SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH
  1. Menanggalkan 85% solekan lebih baik daripada dengan menggunakan tangan
  2. Menanggalkan sel kulit mati di wajah
  3. Menambahbaikkan tampilan kulit dengan segera
  4. Membantu dalam memperhaluskan kulit & tona kulit lebih sekata
  5. Meningkatkan tahap penyerapan bagi langkah penjagaan kulit anda yang seterusnya
  6. Menawarkan fungsi membersih, pengelupasan yang lembut dan mengurut kulit dalam satu langkah mudah
APA KATA WANITA YANG TELAH MENGGUNAKAN SKINVIGORATE BRUSH NI???
  1. 97% mengatakan bahawa ia memaksimumkan manfaat penjagaan kulit saya
  2. 94% mengatakan bahawa mengubah kulit kusam ke tona kulit yang cerah berseri
  3. 96% mengatakan bahawa memberikan tona kulit yang lebih sekata
  4. 93% mengatakan bahawa memulihkan kulit wajah yang tampil muda
  5. 95% mengatakan bahawa kulit berasa lebih lembut, licin & sihat
Dah tau kenapa PERLU PAKAI SKINVIGORATE BRUSH. Sekarang jom iema aja cara nak pakai BRUSH nih.



ha....jelas x cara pakai skinvigorate brush ni?? nak lebih detail bole baca note dibawah yang iema tulis khas sebagai panduan anda semua.

Berikut adalah ape yg akan anda dapat, jika anda order ngn iemaJ
  1. Brush 
  2. Kepala brush- dapat 2
  3. Bateri
  4. Warranty 1 tahun! Ada masalah??? Wasap je iema k!
Bawah ni adalah CARA GUNA SKINVIGORATE BRUSH. Meh baca duluuuu.. xjelas, bole tny iema k! J


cara hilangkan whitehead

cara hilangkan sel kulit mati
gambar cara guna brush
Jika anda pernah pergi Facial, paling murah rm50 bukan??? then lepas pergi facial tu, rasa kulit BEST & BERSIH sangat! tapi anda akan rasa sehari sahaja... 😅😅😅 selepas 2-3 hari,  whitehead/blackhead ada balik.

Tetapi, jika anda ada Skinvigorate Brush ni di rumah, setiap hari kulit anda rasa sangat BEST & BERSIH tauuu.. lebih JIMAT & BERBALOI berbanding pergi facial setiap bulan hanya sekali je bersih 🙊🙊🙊

yeay! abis dah cerita tentang cara nak hilangkan whitehead atau blackhead dengan mudah & pantas!! dalam masa yang sama, skinvigorate brush ni adalah cara nak hilangkan sel kulit mati di wajah. semoga entri ni bermanfaat untuk anda semua & membantu anda dapat kulit wajah yang lebih BERSIH & SIHAT. jangan tunggu lama2, jom dapatkan segera Skinvigorate Brush ni... lambat anda guna, lambat laaaa whitehead/blackhead anda hilang..... nak ke ternak whitehead/blackhead banyak2?? eeiiuuuwww... jom berskinvigorate! 😍😍 pasti berbaloi2....sbb warranty 1 tahun tau. ada sebarang masalah, contact je iema ye!

Pssttt… kenapa kene Consult dengan iema??

      1-Konsultasi TIP TOP akan iema berikan! 👍👍😘😘
      2-Iema akan suggest ikot jenis kulit & keperluan kulit anda. Sebab x semua kulit SESUAI.
      3-Guarantee 90 hari. Jika ada masalah, juz inform je
      4-Iema akan bantu sehingga kulit anda betol2 sihat & atasi segala masalah yang anda ingin atasi.  
      5-Anda akan mendapat tips2 kecantikan & info detail tentang Penjagaan Wajah yang sempurna

Iema | 01113363714
Mary Kay Sales Director
IG : nurnaimahmdkassim
Klik Sini - Testimoni Mary Kay yang lain
Klik Sini - Produk Mary Kay yang lain





Popular Posts

Testimoni dan Review Set Serum Melacep Mary Kay

Set Serum Melacep Mary Kay - Produk Mary Kay untuk Hilangkan Jeragat Anda mencari Produk Melacep??? Tahukah anda, Melacep adalah penyelesaian kepada masalah Jeragat & cara memutihkan muka??? Dun worry, Melacep adalah skincare khas yang focus untuk mencerah, memutihkan muka & memudarkan jeragat secara SELAMAT.


Gambar diatas menunjukkan Bagaimana JERAGAT terjadi. Tahukah anda, Jeragat muncul dari akar kulit?? Yes, dari akar ke permukaan atas kulit sehingga kita lihat ia sebagi tompok coklat kecil. Tetapi jika dibiarkan tompok kecil ini tanpa dirawat, ia akan bersambung sesama tompok kecil yang lain dan menghasilkan 1 tompok coklat yang besar. Sekiranya tompok besar jeragat terhasil, makin sukar untuk jeragat tersebut dipudarkan.

Cuba anda perhatikan testimoni di atas, selepas 8 bulan kulit puan di atas nampak perubahan jeragat yang semakin pudar. 8 bulan, bukan 8 hari atau 8 minggu. 😊😊 jika anda perhatikan, selepas 8 bulan, kulit puan di atas kelihatan lebih CERAH + JERAGAT S…

Kebaikan Menjadi Ahli Mary Kay - Independent Beauty Consultant

Kebaikan Menjadi Ahli Mary Kay - Pengalaman Bergelar Indipendent Beauty Consultant Ramai yang bertanya kepada saya KENAPA SAYA JOIN MARY KAY & BAGAIMANA INGIN MENJADI AHLI MARY KAY?

Jawapan saya : Di Marykay kami digelar PERUNDING KECANTIKAN BEBAS dimana kami bukan ahli/agen/dropship menjual barang semata mata. Iema akan bercerita dengan lebih terperinci selepas ini.

Hmm.. Mary Kay???   pernah dengar nama ni?? Ape yg best dengan Mary Kay ni?? Betol keee ada orang cakap pakai produk mary kay ni MAHAL??? P ramai gak yang cakap produk Mary Kay ni sgt BEST. Ada juga yang ramai buat INCOME dengan Mary Kay.. bole ke?? Ok, xyah pening2…iema akan rungkai satu persatu. Jom iema share ape yang BEST sangat Mary Kay ni sepanjang SETAHUN 7 bulan iema berMary Kay.. ;).
1)Dapat kulit yang sihat & cantik & glowing!!! Waaaaaaa… inilah yang menjadi idaman setiap wanita



Kulit iema yang penuh dengan jerawat pasir di dahi ketika 5 bulan pertama pakai Mary Kay. Selepas bulan ke enam, kulit semak…

Mary Kay Botanical Effects Testimoni dan Review

Mary Kay Botanical Effects - Produk untuk Hilangkan Parut dan Jerawat Assalamualaikum & Morning! Bertemu kembali ye! Hihi… alright, arini iema nak share berkaitan bagaimana cara hilangkan jerawat di muka ??? Haaaa….Ape Produk Mary Kay untuk hilangkan jerawat???  Anda ada masalah ini??? jom, iema bantu anda dapatkan kulit yang sihat! apekah definisi kulit sihat???
Tiada jerawat yang seriusKelembapan wajah yang SEIMBANG, tidak terlalu KERING/ BERMINYAK Okey, jom iema cerita sikit Skincare ape dalam Mary kay yang direka khas untuk atasi jerawat??? Anda pernah dengar BOTANICAL EFFECT??? Ha… ni la diaaa.. khas untuk dapatkan kulit yang sihat dan salah satu cara menghilangkan jerawat di muka. 

Botanical effect terbahagi kepada 3 jenis/ formula

F1: KULIT KERING
F2: KULIT NORMAL/KOMBINASI
F3: KULIT BERMINYAK

Sebelum anda menggunakan set ni, anda kene tahu jenis kulit anda terlebih dahulu. Jika anda x pasti jenis kulit anda, bole dapatkan konsultasi ngn iema, iema akan bantu anda J

Dah tau ma…

Mary Kay TimeWise Repair Volu-Firm Eye Renewal Cream Testimoni dan review

TimeWise Repair Volu-Firm Eye Renewal Cream - Produk Mary kay untuk Hilangkan Eye Bag dengan Berkesan! Assalamualaikum & Hai!

MATA...........MATA.....MATA..... orang cakap dari mata, turun ke hati... auuuchh! p cantik x mata tuuu??? kalo xcantik, banyak garis halus , lebam, sembam...agak2 jatuh ke hati ke?? 😖😖😖 
okeyh, arini iema nak citer sikit tentang mata yang mana ramai sangat x jaga bahagian mata tau.. kesian tengok...muka da cantik, p bahagian mata nampak sembam, gelap, lebam & yang paling ramai ada masalh garis2 halus penuaan.



Jom kita tengok struktur kulit mata kita:


Penyelidik perubatan memberitahu:

Kulit di sekitar mata mempunyai sedikit kalenjar sebum, kawasan yang kurang kolagen dan kurang elastin berbanding kulit kawasan lain di muka.
Apabila usia semakin meningkat, pad lemak di bawah dermis mulai kurang, menyebabkan kulit kelihatan lebih nipis dan berongga/cengkung/kendur di bawah mata. 
Masalah mata yang kerap dialami apabila semakin usia meningkat:
👀 eyebag…