Skip to main content

Testimoni dan Review Set Serum Melacep Mary Kay

Testimoni dan Review Set Serum Melacep Mary Kay

Anda mencari cara memutihkan muka??? Dun worry, mary kay ada skincare khas yang focus untuk mencerah & memutihkan muka secara SELAMAT. Produk Mary Kay untuk memutihkan muka adalah melacep. Tahukah anda, warna kecerahan maksima wajah kita sampai secerah mana??? Dinding?? Kapur?? 😆😆

Hihi… meh iema citer sikit ye.. kecerahan kulit wajah kita paling maksima adalah secerah warna kulit pada bahagian dada kita. So, janganla berangan nak putih macam mat salleh…. Tengok kecerahan bahagian dada anda ye. Jika da capai kecerahan yang sama, so tu lah kecerahan maksima anda. 

**** so bole compare sendiri punya kecerahan ye, sebab setiap individu berbeza  😁

Ape berlaku jika anda pakai produk dalam masa seminggu da putih melepak! Alamak, dengar pon takot!😱😱😱😱 Abis lapisan kulit anda di buang begitu sahaja…. Pastu start la muka jadi merah2…..pedihhhhh kalo kene cahaya matahari… ha, sebab ape???? Sebab kulit anda da menipisssss… last sekali, timbul lah tompok2 gelap yg dikenali sebagai JERAGAT di muka anda tuhhh… uihh! Scary! Sebab nak muka cerah cepat, dapat sume tuuuu.. yg paling sedihnya, kos nak kembalikan kulit muka menjadi sihat tuuuuuuu….banyak tau.. bahkan lebih mahal dari harga produk yg merosakkan wajah anda tuh. 🙍🙍🙍


***merana akibat salah produk

Jika anda mencari cara hilangkan sunburn di muka….. YES! Ni lah set Produk Mary kay Melacep yang sesuai untuk anda selesaikan masalah sunburn anda. Jangan pakai pencuci sahaja…. Pastu claim.. eh saya da pakai da melacep ni….. xde perubahan pape ponnn.. membazir beli…dah la mahal!.

Eh cik kak! Ni nak habaq maiii sikittt… awak pakai pencuci je kan????? Awak expect ape dengan pencuci tu???? Teros putih melepak??? Aiyakkkkk…. Awak tau x, pencuci tu punya fungsi ntok ape?????? Pencuci ntok mencuci segala kotoran/mekap pada wajah anda. So kalo awak pakai pencuci shj, so awk kene expect kulit bersih dari kotoran je laaa.. bukan teros cerah… ha.. ni la yg iema selalu kene betolkan tau.
**** Full set Melacep Mary Kay

Abis tuuuu…. Kenapa wujudnya set???? Ada pencuci, ada pelembap, ada serum, ada mask, ada freshen… anda ingat sume tuh fungsi die sama ke?????? Op kozla x samaaaaaaa… dats why la u kene pakai sume kalo nak kesan yang sgt2 BERKESAN. Sebab sume tu membantu satu sama lain untuk bekerja mencerahkan kulit anda tau! Haaa… skrg da faham kenapa kene pki 1 full set?? 😁
lagi 1, iema xkan suruh anda beli 1 full set serentak…. X mungkin! Mahal kowt!

Iema pon tau… Sebab tu iema akan suggest step by step ikot bajet anda... biasanya akan Bermula dengan pencuci & pelembap dulu….. kalo da serasi dua tuuuu.. barulah iema akan suggest next produk. So kalo x sesuai ape nak buat???? Ha.. pulangkan sajeeee.. iema ganti ngn produk lain yg lebih sesuai dengan kulit anda. Dengan syarat, dalam tempoh 90 hari dari tarikh pembelian & masih ada baki 2/3 dari asal. Kalo da nak abis, pastu cakap eh, xsesuai la pakai niii.. memang menipu nauuuu… sebab kalo x sesuai, kita bole Nampak dalam masa 2-3 ari je… kadang2 teros nmpk time lepas pakai tuuu…eh x sesuai nih… 

Ok, berbalik pada citer asal tadi,  jom iema share sikit cara nak putihkan muka secara SELAMAT. Mary kay ada 1 set skincare khas yang boleh membantu anda mencerah & mensekatakan tona kulit anda secara SELAMAT, iaitu SET MELACEP.

Selain dari memutihkan, set ini juga adalah salah satu cara menghilangkan jeragat di muka. Bagi anda yang mempunyai masalah parut gelap jerawat, set Melacep ni adalah cara menghilangkan parut di muka. Best kan??? Banyak Kelebihan set ni

Jom kita tengok ada ape dalam set melacep ni???

1) Pencuci
- Membersihkan kotoran dengan berkesan
- Menyediakan kulit untuk penjagaan kulit setrusnya
- Membantu kulit dapat menyerap produk penjagaan kulit dengan lebih baik
- Menyerikan kulit kusam


2) Freshner
- Membersih kali kedua selepas mencuci
- Kulit menjadi lebih cerah dengan segera
- Kilauan kulit seumpama menyerlah dari dalam ke luar


3) Serum melacep terbaru adalah LUMIVIE serum
Adakah anda pengguna serum melacep??? Haaa.. Lumivie ni adalah new Formula dari serum melacep! Lebih advance & lebih murah berbanding serum melacep. BEST kan???? 
Jom kenali FUNGSI serum Lumivie???
1) Mencerahkan
2) Menyegarkan
3) Melembapkan


Apa kata wanita yang telah menggunakan serum Lumivie ni??
1) Mereka mengatakan bahawa kulit lebih lembap, licin & Nampak terserlah dari dalam
2) Meninggalkan kulit dengan kilauan yang sihat/ menampakkan keserian kulit/ meningkatkan tampilan kulit yang cerah
3) Warna kulit lebih sekata
4) Meningkatkan energy kulit
5) Memperbaiki penampilan kulit yang kusam


4) Mask
- Meningkatkan kecergasan kulit
- Kulit menjadi lebih cerah dengan segera
- Menyekatakan tampilan kulit
- Guna 2-3 kali seminggu


5) Ultimate cream
- Memberikan kelembapan dengan segera
- Menambahbaikan kecerahan kulit dengan ketara selepas menggunakan sepanjang 4 minggu.
- Dapat diserap dengan cepat oleh kulit
- Kulit menyerlahkan kecerahan berseri
- Cara meratakan tona kulit muka






***gamba testimony pencerahan dengan set melacep


***gamba testimony produk mary kay untuk hilangkan jeragat

Wah!, muka nampak lebih Bersih & Cerah lepas menggunakan set Melacep ni. 😍😍. iema pon sekarang da Upgrade Skincare iema kepada Melacep Set ni.. Seriously! Best sgt2!!! Jom dapatkn kulit yang lebih Bersih & Cerah dengan Mary Kay. Wasap je iema untuk dapatkan produk & konsultasi secara Percuma. Iema akan bantu anda! Konsultasi TIP TOP akan iema berikan! 👍👍😘😘 Tunggu ape lagi??? jom wasap iema, lagi cepat Bertindak, lagi cepat dapat hasil yang diidamkan! 😍

Iema | 01113363714
Mary Kay Sales Director
http://iemamk.wasap.my/
IG : nurnaimahmdkassim
FB : fb.com/ammaramkbeauty
Klik Sini - Testimoni Mary Kay yang lain
Klik Sini - Produk Mary Kay yang lain


Popular posts from this blog

MARY KAY SKINVIGORATE CLEANSING BRUSH REVIEW AND TESTIMONI

Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush Testimoni dan Review Assalamualaikum & Morning! Ha….dok fikir morning lagi ke tuuuu??? Hihi…dalam mary kay ni, xkira masa, sentiasa morning tau…. Nak tau sebab ape???? Sebab bila pagi2 kan kita lebih bersemangat & energetic gittewww.. so kalo da lewat petang tuuuu.. tetiba kita ckp Morning!! Aura & semangat tu mcm pagi lagiiii tauuu walaupun da kepenatan! Haha. MAGIC sgt kan!

Alrite, arini iema nak share berkaitan beauty tools mary kay yg paling BEST TERAMAT!!!! Nak tau x ape????.... haaaa.. op koz la mary kay Skinvigorate Cleansing Brush! Jom tengok gamba die dulu… ha….nila gamba Skinvigorate Brush yg BEST tuh!


Asyik cakap BESTTTTT jeeee… ape yg BESTNYEEEE??? Hihi.. meh sini iema share ye:
Anda ada masalah WHITEHEAD/ BLACKHEAD??Anda rasa konfiden cuci guna jari 100% BERSIH??Anda perasan x, da cuci muka hari2, p muka nmpk KUSAM??? Okey, jom iema rungkaikan satu2 yer!

Untuk MASALAH PERTAMA: CARA NAK HILANGKAN WHITEHEAD atau BLACKHEAD.

S…

Kebaikan Menjadi Ahli Mary Kay - Independent Beauty Consultant

Kebaikan Menjadi Ahli Mary Kay - Pengalaman Bergelar Indipendent Beauty Consultant Ramai yang bertanya kepada saya KENAPA SAYA JOIN MARY KAY &BAGAIMANA INGIN MENJADI AHLI MARY KAY?
Jawapan saya: Di Marykay kami digelar PERUNDING KECANTIKAN BEBAS dimana kami bukan ahli/agen/dropship menjual barang semata mata. Iema akan bercerita dengan lebih terperinci selepas ini. 
Hmm.. Mary Kay???   pernah dengar nama ni?? Ape yg best dengan Mary Kay ni?? Betol keee ada orang cakap pakai produk mary kay ni MAHAL??? P ramai gak yang cakap produk Mary Kay ni sgt BEST. Ada juga yang ramai buat INCOME dengan Mary Kay.. bole ke?? Ok, xyah pening2…iema akan rungkai satu persatu. Jom iema share ape yang BEST sangat Mary Kay ni sepanjang SETAHUN 7 bulan iema berMary Kay.. ;).
1)Dapat kulit yang sihat & cantik & glowing!!! Waaaaaaa… inilah yang menjadi idaman setiap wanita



Kulit iema yang penuh dengan jerawat pasir di dahi ketika 5 bulan pertama pakai Mary Kay. Selepas bulan ke enam, kulit semakin si…