Skip to main content

Testimoni Mary Kay

SENARAI Testimoni Mary Kay


Testimoni Mary Kay Botanical Effects
Klik Sini - Testimoni Mary Kay Botanical Effects

Testimoni Mary Kay Clear Proof
Klik Sini - Testimoni Mary Kay Clear Proof

Testimoni Mary Kay Eye Renewal Cream
Klik Sini - Testimoni Mary Kay Eye Renewal Cream

Testimoni Mary Kay Serum Melacep
Klik Sini - Testimoni Mary Kay Serum Melacep

Testimoni Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush
Klik Sini - Testimoni Mary Kay Skinvigorate Cleansing Brush

 Testimoni Mary Kay Serum C
Klik Sini - Testimoni Mary Kay Serum C


Popular Posts

Testimoni dan Review Set Serum Melacep Mary Kay

Set Serum Melacep Mary Kay - Produk Mary Kay untuk Hilangkan Jeragat Anda mencari Produk Melacep??? Tahukah anda, Melacep adalah penyelesaian kepada masalah Jeragat & cara memutihkan muka??? Dun worry, Melacep adalah skincare khas yang focus untuk mencerah, memutihkan muka & memudarkan jeragat secara SELAMAT.


Gambar diatas menunjukkan Bagaimana JERAGAT terjadi. Tahukah anda, Jeragat muncul dari akar kulit?? Yes, dari akar ke permukaan atas kulit sehingga kita lihat ia sebagi tompok coklat kecil. Tetapi jika dibiarkan tompok kecil ini tanpa dirawat, ia akan bersambung sesama tompok kecil yang lain dan menghasilkan 1 tompok coklat yang besar. Sekiranya tompok besar jeragat terhasil, makin sukar untuk jeragat tersebut dipudarkan.

Cuba anda perhatikan testimoni di atas, selepas 8 bulan kulit puan di atas nampak perubahan jeragat yang semakin pudar. 8 bulan, bukan 8 hari atau 8 minggu. 😊😊 jika anda perhatikan, selepas 8 bulan, kulit puan di atas kelihatan lebih CERAH + JERAGAT S…

MARY KAY Skinvigorate Cleansing Brush REVIEW dan TESTIMONI

Skinvigorate Cleansing Brush - Produk Mary Kay untuk hilangkan Blackhead Assalamualaikum & Morning! Ha….dok fikir morning lagi ke tuuuu??? Hihi…dalam mary kay ni, xkira masa, sentiasa morning tau…. Nak tau sebab ape???? Sebab bila pagi2 kan kita lebih bersemangat & energetic gittewww.. so kalo da lewat petang tuuuu.. tetiba kita ckp Morning!! Aura & semangat tu mcm pagi lagiiii tauuu walaupun da kepenatan! Haha. MAGIC sgt kan!
Alrite, arini iema nak share berkaitan beauty tools mary kay yg paling BEST TERAMAT!!!! Nak tau x ape????.... haaaa.. op koz la mary kay Skinvigorate Cleansing Brush! Jom tengok gamba die dulu… ha….nila gamba Skinvigorate Brush yg BEST tuh!
Asyik cakap BESTTTTT jeeee… ape yg BESTNYEEEE??? Hihi.. meh sini iema share ye: Anda ada masalah WHITEHEAD/ BLACKHEAD??Anda rasa konfiden cuci guna jari 100% BERSIH??Anda perasan x, da cuci muka hari2, p muka nmpk KUSAM??? Okey, jom iema rungkaikan satu2 yer!
Untuk MASALAH PERTAMA: CARA NAK HILANGKAN WHITEHEAD ata…

Kebaikan Menjadi Ahli Mary Kay - Independent Beauty Consultant

Kebaikan Menjadi Ahli Mary Kay - Pengalaman Bergelar Indipendent Beauty Consultant Ramai yang bertanya kepada saya KENAPA SAYA JOIN MARY KAY & BAGAIMANA INGIN MENJADI AHLI MARY KAY?

Jawapan saya : Di Marykay kami digelar PERUNDING KECANTIKAN BEBAS dimana kami bukan ahli/agen/dropship menjual barang semata mata. Iema akan bercerita dengan lebih terperinci selepas ini.

Hmm.. Mary Kay???   pernah dengar nama ni?? Ape yg best dengan Mary Kay ni?? Betol keee ada orang cakap pakai produk mary kay ni MAHAL??? P ramai gak yang cakap produk Mary Kay ni sgt BEST. Ada juga yang ramai buat INCOME dengan Mary Kay.. bole ke?? Ok, xyah pening2…iema akan rungkai satu persatu. Jom iema share ape yang BEST sangat Mary Kay ni sepanjang SETAHUN 7 bulan iema berMary Kay.. ;).
1)Dapat kulit yang sihat & cantik & glowing!!! Waaaaaaa… inilah yang menjadi idaman setiap wanita



Kulit iema yang penuh dengan jerawat pasir di dahi ketika 5 bulan pertama pakai Mary Kay. Selepas bulan ke enam, kulit semak…

Mary Kay Botanical Effects Testimoni dan Review

Mary Kay Botanical Effects - Produk untuk Hilangkan Parut dan Jerawat Assalamualaikum & Morning! Bertemu kembali ye! Hihi… alright, arini iema nak share berkaitan bagaimana cara hilangkan jerawat di muka ??? Haaaa….Ape Produk Mary Kay untuk hilangkan jerawat???  Anda ada masalah ini??? jom, iema bantu anda dapatkan kulit yang sihat! apekah definisi kulit sihat???
Tiada jerawat yang seriusKelembapan wajah yang SEIMBANG, tidak terlalu KERING/ BERMINYAK Okey, jom iema cerita sikit Skincare ape dalam Mary kay yang direka khas untuk atasi jerawat??? Anda pernah dengar BOTANICAL EFFECT??? Ha… ni la diaaa.. khas untuk dapatkan kulit yang sihat dan salah satu cara menghilangkan jerawat di muka. 

Botanical effect terbahagi kepada 3 jenis/ formula

F1: KULIT KERING
F2: KULIT NORMAL/KOMBINASI
F3: KULIT BERMINYAK

Sebelum anda menggunakan set ni, anda kene tahu jenis kulit anda terlebih dahulu. Jika anda x pasti jenis kulit anda, bole dapatkan konsultasi ngn iema, iema akan bantu anda J

Dah tau ma…

Mary Kay TimeWise Repair Volu-Firm Eye Renewal Cream Testimoni dan review

TimeWise Repair Volu-Firm Eye Renewal Cream - Produk Mary kay untuk Hilangkan Eye Bag dengan Berkesan! Assalamualaikum & Hai!

MATA...........MATA.....MATA..... orang cakap dari mata, turun ke hati... auuuchh! p cantik x mata tuuu??? kalo xcantik, banyak garis halus , lebam, sembam...agak2 jatuh ke hati ke?? 😖😖😖 
okeyh, arini iema nak citer sikit tentang mata yang mana ramai sangat x jaga bahagian mata tau.. kesian tengok...muka da cantik, p bahagian mata nampak sembam, gelap, lebam & yang paling ramai ada masalh garis2 halus penuaan.



Jom kita tengok struktur kulit mata kita:


Penyelidik perubatan memberitahu:

Kulit di sekitar mata mempunyai sedikit kalenjar sebum, kawasan yang kurang kolagen dan kurang elastin berbanding kulit kawasan lain di muka.
Apabila usia semakin meningkat, pad lemak di bawah dermis mulai kurang, menyebabkan kulit kelihatan lebih nipis dan berongga/cengkung/kendur di bawah mata. 
Masalah mata yang kerap dialami apabila semakin usia meningkat:
👀 eyebag…