Skip to main content

Ingin Atasi Jerawat Anda? - Dapatkan Konsultasi yang Terbaik Dari Saya

Assalamualaikum & Hi..,saya IEMA, perunding kecantikan MARY KAY.

Harini iema nk share macam mana nk dapatkn kulit yg sihat & cantik.

Ramai yg tau bahawa product Mary Kay adalah product yg TERBAIK. tapiiiii... jika konsultasi anda salah, kulit muka anda tidak akan kelihatan sihat & cantik!. Di sini iema nk tekan kan bahawa KONSULTASI yg TEPAT memainkan peranan PENTING untuk menghasilkn kulit yang SIHAT & CANTIK.

Sekiranya anda ingin menyelesaikan masalah JERAWAT, ape yg yg perlu iema tahu dari anda untuk memastikan skincare yang diberikan adalah yg TERBAIK untuk kulit anda...

❤️ UMUR? 
kenapa umur memainkan peranan yg penting??? sebab umur menentukan keaktifan kilang minyak kulit. semakin BERUSIA anda, semakin kurang aktif kilang minyak anda.. penghasilan minyak juga berkait rapat dengan JERAWAT.

❤️JENIS KULIT? 
ada 4 jenis kulit yg perlu anda tahu. normal/kombinasi/berminyak/ kering. anda yg mana satu? tak pasti yg mana? jom pastikan kulit anda dengan saya.

❤️ PRODUCT HISTORY?
product history sangat penting untuk saya suggestkn produk mana yg perlu untuk kulit anda. terdapat beberapa BRAND product di luar sana yang akan menahan jerawat anda dari keluar. bila anda stop pakai product tersebut, muka anda akan BREAKOUT.

❤️RESDUNG??
anda kenalpasti sama ada anda Mempunyai resdung/tidak. sebab ape???? konsultasi untuk kulit yg mempunyai resdung tidak sama dengan yang tidak mempunyai resdung. TAKE NOTE!

Anda perlukan KONSULTASI yang TEPAT??

Hubungi saya
IEMA
PENGARAH JUALAN PERUNDING KECANTIKAN MARY KAY.
+601113363714



Comments

Popular posts from this blog

ATASI JERAGAT & PENCERAHAN KULIT WAJAH

SET MELACEP PLUSπŸ˜‡πŸ˜‡ . Set melaCEP from Mary Kay ni berfungsi bantu mereka yang ada masalah seperti: . πŸ“Kulit gelap πŸ“Selalu sunburn πŸ“Kulit kusam takde seri πŸ“Parut jerawat πŸ“Jeragat/Bintik Hitam πŸ“Tona kulit tak sekata . So, jangan sedih ok anda masih boleh cerahkan kulit tu dengan set melaCEP ni. 

πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“πŸ“

Don't❌worry, produk Mary KayTAK ADA kimia berbahaya yang akan menghakis kulit anda.
Cuma satu nak pesan, melacep ni tak boleh buat awak putih gebu dalam masa 7 hari sebab ia tidak menghakis tetapi merawat.

Jom rawat kulit.. moga cantik cerah sempurna...







ATASI JERAWAT HALUS & JERAWAT BERISI

❤️BOTANICAL EFFECTS❤️

Mary Kay Botanical Effects Set 🌿🌱🌸 Didatangkan dengan 3 formula:
🌼F1 Kulit Kering 🌼F2 Kulit Normal 🌼F3 Kulit Berminyak

Terdiri daripada:
Γ¨Cleanser: Mencuci wajah dari sebarang kotoran Γ¨Freshener: mencuci kali ke-2, mengecilkan pori & menyegar Γ¨Mask : Menanggalkan sel2 kulit mati. Seminggu hanya 3 kali sahaja. 15-20 minit. Γ¨Moistouriser: Menyeimbangkan kelembapan kulit
Seperti yang sedia maklum, Mary Kay sentiasa menjaga kualiti produk yang dihasilkan. Setiap produk akan menjalani kajian bebas pelanggan yang mana ia diuji ke atas manusia.
BE adalah basic skincare yang menyediakan kulit untuk menjadi lebih sihat. Ramuan yang digunakan adalah terdiri daripada tumbuh-tumbuhan sahaja.
Sangat sesuai untuk kegunaan jangka masa panjang. Kulit kita mempunyai 7 lapisan. 1 lapisan mengambil masa 28 ari untuk renew. Jadi, 7 lapisan ambil masa lebih kurang 7 bulan untuk renew.



Kenapa saya nak jadi ahli mary kay? My Real Story

Assalamualaikum & Hai…. Hmm.. Mary Kay???   pernah dengar nama ni?? Ape yg best dengan Mary Kay ni?? Betol keee ada orang cakap pakai produk mary kay ni MAHAL??? P ramai gak yang cakap produk Mary Kay ni sgt BEST. Ada juga yang ramai buat INCOME dengan Mary Kay.. bole ke?? Ok, xyah pening2…iema akan rungkai satu persatu. Jom iema share ape yang iema da dapat dari Mary Kay ni sepanjang SETAHUN iema berMary Kay.. ;).

Ok, sebenanrnye kan iema xpernah tau pon produk Mary Kay ni tauuu.. seriusss hokey.. sepanjang hidup selama 27 taon sehinggalah bulan Disember 2016, iema tengah scroll2 fb, then tetiba nmpk post pasal Skinvigorate Brush Mary Kay. Sejak terpandang Brush tu, hati tros terpikat! Mcm jatuh cinta pandang pertama gittew!! Tapiiiiii….. iema pendamkan jeeeeee… ye lah nmpk cam MAHAL je kannn.. dah la suri rumah, lepas kawen, tros benti keje n duduk rumah. So nk berbelanje tu mmg fikir beribu2 kali…. Hihi.. lagi lah dah ada anak sorang kannnn.. mcm2 kene fikir…

Ha…. Berbalik pada…