Ingin Atasi Jerawat Anda? - Dapatkan Konsultasi yang Terbaik Dari Saya

Assalamualaikum & Hi..,saya IEMA, perunding kecantikan MARY KAY.

Harini iema nk share macam mana nk dapatkn kulit yg sihat & cantik.

Ramai yg tau bahawa product Mary Kay adalah product yg TERBAIK. tapiiiii... jika konsultasi anda salah, kulit muka anda tidak akan kelihatan sihat & cantik!. Di sini iema nk tekan kan bahawa KONSULTASI yg TEPAT memainkan peranan PENTING untuk menghasilkn kulit yang SIHAT & CANTIK.

Sekiranya anda ingin menyelesaikan masalah JERAWAT, ape yg yg perlu iema tahu dari anda untuk memastikan skincare yang diberikan adalah yg TERBAIK untuk kulit anda...

❤️ UMUR? 
kenapa umur memainkan peranan yg penting??? sebab umur menentukan keaktifan kilang minyak kulit. semakin BERUSIA anda, semakin kurang aktif kilang minyak anda.. penghasilan minyak juga berkait rapat dengan JERAWAT.

❤️JENIS KULIT? 
ada 4 jenis kulit yg perlu anda tahu. normal/kombinasi/berminyak/ kering. anda yg mana satu? tak pasti yg mana? jom pastikan kulit anda dengan saya.

❤️ PRODUCT HISTORY?
product history sangat penting untuk saya suggestkn produk mana yg perlu untuk kulit anda. terdapat beberapa BRAND product di luar sana yang akan menahan jerawat anda dari keluar. bila anda stop pakai product tersebut, muka anda akan BREAKOUT.

❤️RESDUNG??
anda kenalpasti sama ada anda Mempunyai resdung/tidak. sebab ape???? konsultasi untuk kulit yg mempunyai resdung tidak sama dengan yang tidak mempunyai resdung. TAKE NOTE!

Anda perlukan KONSULTASI yang TEPAT??

Hubungi saya
IEMA
PENGARAH JUALAN PERUNDING KECANTIKAN MARY KAY.
+601113363714Comments

Popular Posts